ALLE MED - midler 2018

22. mars 2018

Norges Danseforbund brenner for at dans skal være for alle, uansett økonomisk, sosial og kulturell bakgrunn. ALLE MED - midler er holdt av for å kunne senke økonomi som barriere.

Krav til søkere:

Det er ledere og trenere i klubbene som kjenner medlemmenes situasjon best og kan vurdere hvilke medlemmer som trenger økonomisk bistand. Medlemmene det søkes støtte for skal ikke navngis i søknaden.

Søknad skal gå fra styrets leder eller trener i klubben, og skal inneholde en kort beskrivelse av årsak til søknad, videre oppfølgning i klubb og søknadssum.

Det kreves at utgiftene det gis støtte til kan dokumenteres.

Støtten skal:

• Komme dansere i til gode.
  • Muliggjøre deltakelse på kurs, konkurranser eller andre arrangementer for dansere som har økonomiske utfordringer.
  • Bidra til å fjerne økonomiske barrierer for deltakelse i den organiserte dansesporten.
  • Ha en positiv innvirkning på rekruttering til urbane stiler i Norges Danseforbund.
  • Være et positivt bidrag til å oppnå visjonen om en inkluderende danseidrett.

Det gis støtte for å kunne:

• Delta i konkurranser
  • Dekke treningsavgift
  • Reise(r) i forbindelse med konkurranser
  • Diett/mat i forbindelse med reiser
  • Utstyr til trening herunder sko

Det kan søkes om ALLE MED - midler hele året og søknadene har en behandlingstid på 14 dager.

Utbetaling av midler kan forventes innen 30 dager etter godkjent søknad.

Søknadsskjema ALLE MED - midler