Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

WRRC General Meeting 2024

calendar2
Publisert 13.mar.2024
pen2
Endret 13.mar.2024
IMG_5377

- Tildelt hedersmerke i gull

Helgen 08.-10. mars ble det gjennomført årsmøte (AGM) i World Rock’n’roll Confederation i Ljubljana, Slovenia. Norges Danseforbund var representert med hovedstyremedlem Sissel Myren, leder for seksjonen for swing, salsa og linedance Trine Bekken, og administrasjonskonsulent Rebekka Aase Bahr
 
Fredag kveld ble det, i tradisjon tro, gjennomført møter med den nordiske gruppenhvor følgende ble diskutert: gjennomføring av Nordisk mesterskap 2024 i Kumla/Sverige og gjennomgang av sakene på det internasjonale årsmøte. Lørdag formiddag var alle delegatene samlet til workshop hvor temaene var gjennomføring av konkurranse og kategorier som tilbys i WRRC i dag. Her ble delegatene delt inn i grupper for å diskutere temaene. 
 
Gjennom helgen ble det også feiret at WRRC fyller 40 år som organisasjon med storslått galla. Kveldens store høydepunkt for Norge var at Aina Nygård fra Molde Swing- og Rockeklubb ble tildelt hedersmerke i gull (Medal in gold) for innsatsen og arbeidet hun har gjort som leder av Boogie Woogie-komiteen i WRRC.
Norges Danseforbund gratulerer! Aina er fra før av æresmedlem i Norges Danseforbund. 
 
Søndag ble helgen avrundet med årsmøte, hvor den viktigste saken for Norge var Ukrainas forslag om å videreføre utestengelsen av russiske og hviterussiske utøvere fra WRRC. Forslaget ble vedtatt.  

Referatet vil bli publisert på WRRC sine sider:
https://wrrc.dance/info/general-meeting-minutes/
IMG_5378
IMG_5389

NYHETER

Publisert 01.juli.2024

GOD SOMMER!

GOD SOMMER!
Publisert 28.juni.2024

Flere medaljer til Norge!

Flere medaljer til Norge!
Publisert 27.juni.2024

Medlemsvekst

Medlemsvekst