Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

Viktig dag opp mot OL-2024

calendar2
Publisert 03.des.2021
pen2
Endret 03.des.2021
IMG_3881

- Målet er å komme topp 20

Førstkommende lørdag er det duket for årets begivenhet for våre beste breakere. Fire utøvere tar turen til Paris, Frankrike for å battle om edelt metall i VM 1vs1 battle.

Landslaget i Break (Sathie, Julie, Daniel og Victor) drar i samlet tropp til årets verdensmesterskap i Break. Dette er et viktig steg i retning OL-2024 som også vil foregå i Paris om rundt 2,5 år. Det blir spennende å se hvor de norske danserne plasserer seg, ettersom alle har vist til gode prestasjoner og resultater i løpet av året som er gått.

Vi har tatt en liten snakk med utøverne før helgens store begivenhet, og hørt litt om hvordan forberedelsene går. 

- Masse sportsteip
Daniel Grindeland er en av to menn som skal konkurrere i 1vs B-Boys. Han beskriver en litt trøblete oppladning til helgens VM. "Jeg har vært så uheldig å tråkke over for en måned siden, noe som er veldig uheldig med tanke på VM i helgen. Så målet mitt er å nyte arrangementet og gjøre det beste jeg kan." forklarer Grindeland.

Videre sier Grindeland at planen for å kunne gjennomføre konkurransen er "Masse sportsteip og en fots breaking".

- Dobbelt så lange breakeøkter
Victor Prag som er den andre av våre to mannlige utøvere i Paris er også litt usikker med tanke på skade, men føler seg klar før helgen. "Målet er å komme Top 20. Jeg ble skadefri forrige onsdag, så jeg kan egentlig ikke forvente så mye. Jeg er i veldig god form og føler meg bra, så alt er mulig." sier Prag. 

På spørsmål om hvordan forberedelsene før helgen går svarer Prag "Jeg har trent mer enn noen gang – på grunn av skader har det gått mye i kondis og styrke. De siste to ukene har jeg lagt inn ca dobbelt så lange breakeøkter enn tidligere for å terpe på detaljer og sette ting skikkelig."

Følg konkurransen/resultater HER!

Har du lyst til å lære mer om breaking? Eller kanskje starte med break? Sjekk ut HER for mer informasjon.

NYHETER

Publisert 03.april.2024

Ny samarbeidspartner!

Ny samarbeidspartner!
Publisert 03.april.2024

Samordnet Rapportering 2024

Samordnet Rapportering 2024
Publisert 02.april.2024

NM-VEKA 2024

NM-VEKA 2024