Viktig dag opp mot OL-2024

calendar2
Publisert 03.des.2021
pen2
Endret 03.des.2021
IMG_3881

- Målet er å komme topp 20

Førstkommende lørdag er det duket for årets begivenhet for våre beste breakere. Fire utøvere tar turen til Paris, Frankrike for å battle om edelt metall i VM 1vs1 battle.

Landslaget i Break (Sathie, Julie, Daniel og Victor) drar i samlet tropp til årets verdensmesterskap i Break. Dette er et viktig steg i retning OL-2024 som også vil foregå i Paris om rundt 2,5 år. Det blir spennende å se hvor de norske danserne plasserer seg, ettersom alle har vist til gode prestasjoner og resultater i løpet av året som er gått.

Vi har tatt en liten snakk med utøverne før helgens store begivenhet, og hørt litt om hvordan forberedelsene går. 

- Masse sportsteip
Daniel Grindeland er en av to menn som skal konkurrere i 1vs B-Boys. Han beskriver en litt trøblete oppladning til helgens VM. "Jeg har vært så uheldig å tråkke over for en måned siden, noe som er veldig uheldig med tanke på VM i helgen. Så målet mitt er å nyte arrangementet og gjøre det beste jeg kan." forklarer Grindeland.

Videre sier Grindeland at planen for å kunne gjennomføre konkurransen er "Masse sportsteip og en fots breaking".

- Dobbelt så lange breakeøkter
Victor Prag som er den andre av våre to mannlige utøvere i Paris er også litt usikker med tanke på skade, men føler seg klar før helgen. "Målet er å komme Top 20. Jeg ble skadefri forrige onsdag, så jeg kan egentlig ikke forvente så mye. Jeg er i veldig god form og føler meg bra, så alt er mulig." sier Prag. 

På spørsmål om hvordan forberedelsene før helgen går svarer Prag "Jeg har trent mer enn noen gang – på grunn av skader har det gått mye i kondis og styrke. De siste to ukene har jeg lagt inn ca dobbelt så lange breakeøkter enn tidligere for å terpe på detaljer og sette ting skikkelig."

Følg konkurransen/resultater HER!

Har du lyst til å lære mer om breaking? Eller kanskje starte med break? Sjekk ut HER for mer informasjon.

NYHETER

Publisert 28.mars.2023

Stort startfelt i Ålesund

Stort startfelt i Ålesund
Publisert 14.mars.2023

DISCO 2 X FDJ 2

DISCO 2 X FDJ 2
Publisert 13.mars.2023

Nyhetsbrev fra presidenten

Nyhetsbrev fra presidenten