Tonje Tynning, Norges håp mot Special Olympics i dans!

calendar2
Publisert 14.apr.2021
pen2
Endret 14.apr.2021
Tonje3

Høsten 2012 kom det en jente til Bergen Vest Danseklubb som skulle begynne å danse. Hun skulle begynne på gruppen: ungdom med spesielle behov. Tonje kom til oss som en litt beskjeden jente som helst ikke ville bli sett.

Norges Danseforbund besluttet i dag at Tonje Christine Tynning sin video av hennes egen koreograferte dans er den som sendes til:
SPECIAL OLYMPICS WORLD CHAMPIONSHIP DANCE SPORT 2021

Den 30.april får vi beskjed om Tonje skal representere Norge i overnevnte mesterskap. Gratulerer og lykke til Tonje!

Fra Bergen Vest sine egne nettsider:

Gjennom årene har hun blitt trygg på seg selv, og elsker å danse. I dag har hun ingen problemer med å vise seg fram alene. Tonje har sammen med gruppen deltatt på Dansekampen i regi av Bergen Kommune. Gruppen har deltatt på alle oppvisninger med klubben, og på Kulturnatt på Torgallmenningen.

I 2016 deltok Tonje sammen med Raymond på NM i swing i Bodø, hvor de gjorde en flott innsats. De kom hjem med NM medaljer og store pokaler. Ikke minst minnene som fortsatt sitter i dem.

I 2018 deltok Tonje for første gang på NM i Hip Hop, da stilte hun i paraklasse i solo.

I 2019 var det NM i Hip Hop igjen, og d stilte Tonje i to klasser. Hip Hop solo og Show solo. Da koreograferte Tonje sin egen dans.

Nå i 2021 har Tonje trent for å være med på uttak som Norges representant til Special Olympics i Østerrike. I dag 14. april ble Tonje tatt ut som Norges representant, og nå er det bare å vente i to uker før endelig svar kommer fra den internasjonale dommerkomiteen om hun får reise. Vi i Bergen Vest danseklubb er utrolig stolte over innsatsen til denne jenten, og krysser fingre og tære i to uker framover.

Link: https://bvdanseklubb.com/nyheter/uttak-til-special-olympics-14-04-2021?fbclid=IwAR0zeSo06Xtk5VWe0fg-3pafRYMQuD6GNqMAiy0AasMnOr8F7swzORwlhFM

Tonje mottar medlaje under NM i swing og rock`n`Roll i 2016.
Overrekkes av Sportssjef i Norges Danseforbund, Janne Krågå.
tildeling medalje tonje tynning

NYHETER

Publisert 02.desember.2022

Trosset sykdom, tok medalje

Trosset sykdom, tok medalje
Publisert 22.november.2022

Norge stjal showet!

Norge stjal showet!
Publisert 17.november.2022

Nominer dine favoritter til Dance Awards 2023!

Nominer dine favoritter til Dance Awards 2023!