Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

Sommerhilsen fra presidenten

calendar2
Publisert 06.jul.2022
pen2
Endret 06.jul.2022
Trine-1

- Trine Dehli Cleve ønsker alle en riktig god sommer

Kjære dansevenner

Først av alt vil jeg gjerne få takke for tilliten av et samlet ting som ønsket, og som tror på meg som Norges Danseforbunds nye president. Jeg lover å ta vare på, og forvalte dette med største ydmykhet.

Jeg vil også takke alle dere andre som har påtatt dere frivillige verv i Hovedstyret, seksjoner, teknisk komite, regioner og ikke minst alle dere der ute som sitter i klubbstyrer og er den viktigste delen for videre rekrutering til Norsk Dans.
Jeg vil også få takke avtroppende president Anders Gogstad og visepresident Michelle Lindøe Enger for den flotte jobben de har lagt ned i ND.

Nå må vi fremover. Det er dessverre slik at ND har mistet mange medlemmer i to års perioden som var preget av Covid. Min og NDs felles første prioritering må være å få opp medlemstallene igjen. Dans er gøy, alle kan og alle skal med.
I denne perioden var det også flere av våre elitedansere som ble satt tilbake av restriksjoner og kontinuitet for videre utvikling. Dere skal selvsagt også prioriteres, og det er med et stolt president hjerte at vi allerede i løpet av våren og forsommeren har sett gode prestasjoner og fremgang for flere av dere både nasjonalt og ikke minst internasjonalt.
 
Med denne lille velkomsthilsen fra meg, ønsker jeg dere alle en riktig god og velfortjent sommer, og gleder meg til å forhåpentligvis løfte Norsk Dans til nye høyder sammen med dere og administrasjonen i Norges Danseforbund.
«Ingen blir god alene, sammen kan vi gjøre underverker»
 
Med vennlig hilsen
Trine Dehli Cleve
President 
Norges Danseforbund.
 

NYHETER

Publisert 03.april.2024

Ny samarbeidspartner!

Ny samarbeidspartner!
Publisert 03.april.2024

Samordnet Rapportering 2024

Samordnet Rapportering 2024
Publisert 02.april.2024

NM-VEKA 2024

NM-VEKA 2024