Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

NY Ren Utøver!

calendar2
Publisert 19.jan.2022
pen2
Endret 19.jan.2022
ADNO1

Ren Utøver gir deg som utøver, trener eller leder kunnskapen du trenger om antidoping.

Gjennomfør e-læringsprogrammet Ren Utøver her!


NY REN UTØVER!
I januar 2022 lanserte vi en helt ny versjon av e-læringsprogrammet Ren Utøver. Det nye programmet er tilpasset bruk på mobile plattformer og har denne gangen egne læringsstier for utøvere og trenere/ledere på ulike nivå.

Programmet sikrer grunnleggende antidopingkunnskap - akkurat for deg. Nyttig og viktig! Det tar kun en liten halvtime å gjennomføre og du tar modulene som tilhører din læringssti når det måtte passe deg.

Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post. Du vil også få muligheten til å lage ditt eget bilde for distribusjon på sosiale medier der du viser at du har gjennomført.

Denne utgaven er den tredje versjonen av Ren Utøver. Den første utgaven kom i 2008, mens versjonen som er byttet ut nå sist ble lansert i 2015. Den ble gjennomført av over 60 000 personer.

Har du tekniske problem med gjennomføring av Ren Utøver?

1: Gammel profil: Har du logga inn med profil fra forrige Ren Utøver? Du er nødt til å lage ny profil i den nye versjonen. 

2. Eldre nettleser: Noen kan oppleve feilmeldinger på grunn av at nettleseren ikke er oppdatert. Prøv en annen eller oppdater.

3. Facebook-app: Har du åpna Ren Utøver fra Facebook-appen på mobilen? Da kan du få problem. Gå inn på renutover.no i nettleseren på mobilen i stedet 

4. Problem med bilde: Får du ikke lasta ned bildet som viser at du har gjennomført? På Android-telefoner sliter noen med dette, vi jobber med å fikse dette.


Artikkel hentet fra:
https://www.antidoping.no/forebygging/ren-utøver

NYHETER

Publisert 24.mai.2024

Saksdokumenter Forbundsting 2024

Saksdokumenter Forbundsting 2024
Publisert 21.mai.2024

Dance Awards 2024

Dance Awards 2024
Publisert 03.april.2024

Ny samarbeidspartner!

Ny samarbeidspartner!