Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

Idrettskampanjen 2021

calendar2
Publisert 14.apr.2021
pen2
Endret 14.apr.2021
tempsnip

Alkovettorganisasjonen Av-og-til sin årlige idrettskampanje

Av-og-til er en organisasjon som jobber for å rette fokus mot bruk av alkohol hvor det skaper en risiko eller er en ulempe for andre. De ønsker å redusere de negative følgene av alkoholbruk og gjøre hverdagen tryggere for alle.

Idretten blir også berørt av alkoholbruk selv om vi ønsker at idretten skal være et trygt fristed hvor man kan ha det gøy og drive med sporten man elsker. På grunn av dette arrangerer Av-og-til årlig en idrettskampanje sammen med Norges Idrettsforbund og ti andre særfund hvor Norges Danseforbund er med. Dette er for å minne de voksne på hvor viktig idretten er for barn, og informere idrettslag og klubber om hvordan de kan være trygge klubber for barn og unge. 

I år er hovedmålet for Idrettskampanjen at barn og unge skal møte trygge idrettsmiljøer, og at det er et støtteapparat som fanger opp de opp dersom de trenger det. Besøk nettsiden til Av-og-til hvor man kan lese relevante artikler, et intervju med Silje som kom fra et hjem preget av rus og som brukte idretten som sitt fristed og verktøykassen deres som er oppdatert og kan brukes i arbeidet for å skape en trygg klubb.

Under ser dere kampanjefilmen fra 2019 "Det er ikke alltid tryggest på hjemmebane" og kampanjefilmen fra 2020 "Ungdom trenger også noen som heier".

Besøk Av-og-til sine nettsider med nyttig informasjon om alkohol og idrett HER og deres verktøykasse for idrettslag HER for å se hvordan dere kan jobbe for å gjøre deres idrettslag og klubber et trygt fristed for barn og unge.

 

NYHETER

Publisert 24.mai.2024

Saksdokumenter Forbundsting 2024

Saksdokumenter Forbundsting 2024
Publisert 21.mai.2024

Dance Awards 2024

Dance Awards 2024
Publisert 03.april.2024

Ny samarbeidspartner!

Ny samarbeidspartner!