Publisert 07.feb.2022
pen2
Endret 07.feb.2022

- Sportsdansere danset seg til seier under helgens "Reykjavíkurleikarnir"

Lauritz (17) og Pola (16) fra LSKDans var i helgen invitert til Island for å konkurrere i RIG "Reykjavíkurleikarnir". Konkurransen er en stor årlig begivenhet på Island, der det inviteres internasjonale utøvere i mange ulike idretter i løpet av en uke.

Tross sin unge alder danset Lauritz og Pola fremragende i klassen U19 "Youth", og kunne slippe jubelen løs da de etter finalen i standard ble kåret til vinnere! De kvaliferte seg også til finalen i voksenklassen, der de tilsutt ble nummer fem.

Lauritz og Pola danset finale i U19 Latin, der de endte opp på en meget solid tredjeplass bak dansere fra Island og Sverige.

"Vi er veldig glade og stolte over de sterke resultatene", forteller sportsdansparet fra LSKDans.

Fra Norge stilte også Jørgen og Malin fra LSKDans. De danset i voksen klasse og ble både nummer syv i latin og standard.

Fullstendig resultatliste fra RIG finner du HER!

Norges Danseforbund gratulerer med sterke internasjonale resultater!