Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

Den avgjørende kvalifiseringen

calendar2
Publisert 26.jun.2024
pen2
Endret 26.jun.2024
paris%20ol

Skjebne-uke for norsk OL-håp!

I helgen var Norges OL-håp i Breaking, Daniel Grindeland, i Budapest i den avgjørende runden; Olympics Qualifier Series. Der måtte han levere sitt beste for å ha mulighet til å kvalifisere seg til OL i Paris i august! 

Daniel har fra tidligere kvalifisert seg som de topp 40 beste som skal kjempe om en OL-billett. Under helgens siste kvalifiseringsrunde skulle de siste 10 plassene tildeles, og nivået, det har aldri vært høyere!
daniel
Kvalifiseringsrunden
Etter en strålende levert første runde (Pre-selections), var Daniel ranket som topp 10. Herfra skulle bergenseren møte B-boy Sunni fra England i den neste runden, nemlig Pre-Qualifier. Sunni vant runden 2-0, og gikk dermed videre til topp 16. 

Daniel klarte dermed ikke å kvalifisere seg og drømmen om en OL-billett stoppet her. Daniel endte opp på en imponerende 26. plass. Aldri før har nivået i Breaking vært så høyt og Daniel leverte noe av det beste han har gjort!
 
IMG-20240625-WA0029
Bilde: Daniel sammen med trener-teamet, Nito og James

Norges Danseforbund har skrevet historie! 
Vi er stolte over at en av topp 30 beste breakere i verden er norsk! Daniel har hatt en enorm utvikling de siste årene og har kjempet som en ekte helt. Du er en fantastisk ambassadør for Norges Danseforbund!

Norges Danseforbund ønsker å rette en stor takk til koordinator og trener, Nito Rihal og James Brounder for deres innsatts og egasjement for Daniels utvikling. Takk også til Olympiatoppen for et godt samarbeid og ekspertise, vi er ydmyke og takknemlige. 

Fullstendig resultatliste2024 Olympic Qualifier Series - Budapest, Hungary (olympics.com)

 

NYHETER

Publisert 01.juli.2024

GOD SOMMER!

GOD SOMMER!
Publisert 28.juni.2024

Flere medaljer til Norge!

Flere medaljer til Norge!
Publisert 27.juni.2024

Medlemsvekst

Medlemsvekst