3. Plass til Lars og Vivian i Riga, Latvia

calendar2
Publisert 19.aug.2021
pen2
Endret 20.aug.2021

For første gang på 1,5 år deltok de norske sportsdanserne i en internasjonal konkurranse. Vi har tatt en snakk med paret for å høre hvordan det var.

I helgen deltok Lars Eltervaag og Vivian Zigouri i WDSF Open Latin Adult i Riga, Latvia. Dette var parets første internajsonale konkurranse på over 1,5 år. 

Lars og Vivian danset seg gjennom tre runder under søndagens konkurranse, og endte til slutt opp på en fin tredjeplass i finalen. Se fulle resultater av konkurransen HER!

Hvordan var det å konkurrere for første gang på 1,5 år?
"Vi opplevde så mange forskjellige følelser. Fra den ene siden så føltes det som om vi aldri har hatt pause. Gleden av å gå på gulvet, adrenalinet og kunsten var tilbake.Fra en annen side, så føltes det som om det var vår første gang på en dansekonkurranse. Nye opplevelser som begrenset publikum, covid-regler og alt for korte pauser mellom rundene var nytt for oss. Premieringen var også annerledes da parene selv gikk hver for seg og plukket fra et bord" - Lars og Vivian

Hvilke planer har dere fremover?
"Neste blir World Cup i Portugal. Videre etter det er det nok delvis Pandemien som bestemmer. 
Vi fortsetter å gjøre det vi elsker!" - Lars og Vivian

Ole-Gunnar Eriksen og Adele Rieger deltok også i konkurransen i Riga, Latvia. Det unge paret endte på 9. plass i Youth Open Standard og 13. Plass i Youth Open Latin. Vi gratulerer med gode resultater!

NYHETER

Publisert 02.desember.2022

Trosset sykdom, tok medalje

Trosset sykdom, tok medalje
Publisert 22.november.2022

Norge stjal showet!

Norge stjal showet!
Publisert 17.november.2022

Nominer dine favoritter til Dance Awards 2023!

Nominer dine favoritter til Dance Awards 2023!