Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

#STOPP

calendar2
Publisert 01.des.2020
pen2
Endret 08.apr.2021
STOPP

Vi sier #STOPP til alle former for diskriminering.

Diskriminering er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon "idrettsglede for alle", og formål. Formålet til norsk idrett er "å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling".

#STOPP er en langsiktig kampanje som skal bidra til at alle former for diskriminering i norsk idrett opphører. I dag lanserte NIF en samleside for alle organisasjonsledd i norsk idrett. På denne siden har man lett tilgang til viktig informasjon om #STOPP-kampanjen, digitale trykk, gratis utlån av arenadressing og annet som kan bidra til å synliggjøre norsk idretts standpunkt. Du finner temasiden HER.

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til rasisme, kjønnshets, homohets og alle andre former for diskriminering.

Norges Danseforbund er glade for at dette blir satt på agendaen. Vi har alle et ansvar for å motarbeide diskriminering i hverdagen. Tidligere i høst arrangerte vi et livesendt seminar som omhandlet rasisme i danseidretten. Du finner opptak av seminaret HER.

Avslutningsvis ønsker vi å understreke at idretten og dansen skal være en trygg arena. Vi ønsker at du sier ifra om uetisk atferd som er i strid med våre verdier, svekker Norges Danseforbunds omdømme og/eller øvrige kritikkverdige forhold. Norges Danseforbund har en egen varslingskanal: varsling@dansing.no. Les mer om den HER.