Logo-norges-danseforbund-hvit-2020
nif-logo-banner
language
menu

Teknisk komité for sportsdrill

Teknisk komité for sportsdrill har to breddeprosjekter pågående som klubber kan søke midler til å gjennomføre.

1. Graderingsmidler:
Teknisk Komite Sportsdrill har et stort ønske om å hjelpe klubber i prosessen med å lære og bedømme i graderingssystemet. Det kan derfor søkes om støtte til etablering av graderingskurs og gjennomføring av graderinger. Midlene skal benyttes til å gjennomføre graderinger i henhold til graderingsreglementet, for å rekruttere flere aktive utøvere i sportsdrill. Krav om medlemskap i klubb for å delta. Alle klubber er derfor hjertelig velkommen til å søke om midler til graderingsstøtte for 2023.

2. Utvikling av nye klubber:
Det kan søkes om støtte til utvikling av nye sportsdrillklubber. Fokuset skal ligge på å videreutvikle klubbens kompetanse og utøvernes ferdigheter i sportsdrill. Midler skal benyttes til å utvikle/videreutvikle klubben, utøvere og eventuelt trenere for å bidra til at sportsdrillaktiviteten i klubben øker. Målet med prosjektet er at det skal øke medlemsvekst av aktive sportsdrillutøvere.

Innen to uker etter gjennomført prosjekt må rapport og bilde/video av aktiviteten sendes til sportsdrill@dansing.no og dans@danseforbundet.no

Rapportmal finner dere HER